Onze praktijk

Over onze praktijk

Mondzorg De Streek is een kleine praktijk met een enthousiast team. We willen graag dat u zich welkom voelt en nemen de tijd voor onze patiënten door persoonlijke aandacht te geven. Door goed te luisteren naar wensen en vragen komen we gezamenlijk tot een behandelplan op maat. We vinden het belangrijk om een hoge kwaliteit mondzorg te bieden en zijn transparant in onze werkwijze en diensten.

 

Onze huisregels

Onze tandheelkundige focus ligt op het gebied van preventie. Dit wil zeggen dat we de nadruk willen leggen op het verbeteren van uw mondgezondheid en het daardoor voorkomen van problemen en klachten en uiteindelijk dus hoge tandartsrekeningen. Dit doen wij in teamverband waarbij u zelf de belangrijkste schakel bent, aangevuld met adviezen en behandelingen van ons enthousiaste team bestaande uit tandartsen, mondhygiënisten en (preventie-) assistentes.

Werkwijze

  • Persoonlijke aandacht
  • Zorg op maat
  • Deskundig team
  • Knusse praktijk

Tips en tops

Ons enthousiaste team doet hun uiterste best om u naar tevredenheid te behandelen en we denken dan ook graag met u mee. Mocht een behandeling onverhoopt toch niet aan uw verwachtingen voldoen, laat het ons weten! We zoeken dan samen naar een oplossing. Bent u tevreden over uw behandeling, deel dit dan in uw omgeving. Wij staan open voor suggesties, ideeën, op- en/of aanmerkingen naar aanleiding van een behandeling of andere zaken.

Kwaliteit

Alle tandartsen, specialisten en mondhygiënisten werkzaam zijn bij Mondzorg De Streek zijn voortdurend bezig met het op peil houden van hun vakkennis door het volgen van bij- en nascholing. Wij zijn aangesloten bij het KNMT