Tarieven

Tarieven 2024

Op de rekening vindt u alle verrichtingen van de behandeling terug aan de hand van codes. Het kan zijn dat naast de behandelcode ook kosten voor materiaal- en techniek staan vermeld. Deze herkent u aan het * achter de code. Materiaal- en/of techniekkosten worden 1 op 1 doorberekend.

De tandarts of mondhygiënist bepaalt in overleg met u welke behandeling en welke daarbij behorende verrichtingen uitgevoerd worden. Als wij verwachten dat de behandeling meer gaat kosten dan €250 dan zijn wij verplicht om voor de behandeling een kostenbegroting te geven. Om transparantie te bevorderen, kunnen wij u ook onder dit bedrag een kostenbegroting verstrekken.

De overheid (in dit geval de NZa) heeft voor de verrichtingen het maximale tarief vastgesteld; meer mag een tandarts of mondhygiënist niet in rekening brengen.

Onderstaand vindt u de verschillende verrichtingen met de juiste codes en bijbehorende maximumtarieven. Deze tarieven gelden voor behandelingen vanaf 1 januari 2024.

Voor meer informatie klik op de knop.

Op alle behandelingen zijn de algemene KNMT-betalingsvoorwaarden van toepassing. Arrondissementsrechtbank Utrecht, 19 december 2012, nr 12/2013.

allesoverhetgebit.nl Betalingsvoorwaarden

Prijslijsten

Hoe kunnen wij u helpen?

Via de onderstaande knop kunt u  meer informatie vinden