Wie zijn wij

Lisa de Jong, tandarts

Lisa is in 2012 afgestudeerd aan de ACTA te Amsterdam, gelijk met Manon. Direct na haar afstuderen is zij gestart als tandarts in deze praktijk. Tegelijkertijd heeft zij bij meerdere praktijken in Noord-Holland waargenomen. Ook is zij als tandarts actief in het verpleeghuis in Lutjebroek.

Lisa vindt het belangrijk dat de patiënt zich op zijn of haar gemak voelt, en doet dit door goed te luisteren, te overleggen en de tijd te nemen voor de patiënt. Lisa vindt de dagelijkse afwisseling het leukste aan de algemene tandheelkunde. En in het bijzonder de esthetische tandheelkunde en het werken met en het behandelen van kinderen.

Lisa is in de praktijk aanwezig op maandag middag en avond, dinsdag en donderdag.

Manon Thomassen-van Nigtevegt, tandarts

Manon is in 2012 afgestudeerd aan de ACTA te Amsterdam, waar zij samen met Lisa de studie tandheelkunde heeft gevolgd. Na het afstuderen is ze werkzaam geweest in verschillende praktijken in West-Friesland.

Manon vindt het belangrijk om tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit te leveren, waarbij de wensen van de patiënt centraal staan. Door een rustige benadering, heldere uitleg en duidelijke communicatie zorgt zij ervoor dat de patiënt zich op zijn of haar gemak voelt. Manon vindt haar passie in het combineren van algemene tandheelkunde en het organiseren van Mondzorg De Streek. Daarnaast heeft zij zich recent verdiept in de endodontologie(wortelkanaalbehandelingen).

Manon is in de praktijk aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdagmiddag en avond.

Brian Groenewegen, tandarts

Brian is in 2012, samen met Lisa en Manon, afgestudeerd aan de ACTA te Amsterdam. Na de studie is hij in meerdere praktijken werkzaam geweest in de omgeving West-Friesland, waarvan nu al 8 jaar met veel plezier in Wognum. Toen hij door Manon en Lisa werd gevraagd om hiernaast het team te komen versterken bij Mondzorg de Streek hoefde hij hier niet lang over na te denken.

De afwisseling en het contact met de mensen maakt het werk voor hem zo leuk. In overleg met de patiënt maakt hij graag een passend behandelplan waarbij aandacht, heldere communicatie, maar bovenal preventie centraal staan. Dit laatste is ontzettend belangrijk om een gezonde mond te creëren.

Brian is aanwezig op maandag en om de week op dinsdag.

Emie Veldt, tandarts

Emie is in 2012 afgestudeerd als tandarts aan ACTA te Amsterdam. Zij heeft de opleiding tandheelkunde doorlopen samen met Manon, Lisa en Brian. Ook is zij de opleiding tandarts angstbegeleiding gaan volgen en heeft zij in meerdere centra voor Bijzondere Tandheelkunde en in meerdere algemene tandartspraktijken gewerkt. Nu is zij ook werkzaam als tandarts angstbegeleiding in het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde in het NWZ in Alkmaar.

Emie vindt het belangrijk om samen met de patiënt te werken aan een gezonde mond. De patiënt achter de mond is voor haar net zo belangrijk als de mond zelf. Zij richt zich vooral op de communicatie met de patiënt, ook tijdens de behandelingen. Emie vindt de afwisseling tussen het werken met patiënten in een Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde en met patiënten in een algemene tandartspraktijk het leukst.

Emie is aanwezig op woensdag en vrijdag.

Kathelijne van der Mooren, tandarts

Kathelijne is in 2015 afgestudeerd als tandarts aan ACTA te Amsterdam en heeft de afgelopen jaren in verschillende tandartspraktijken en kinder-tandartspraktijken gewerkt. Kathelijne heeft veel affiniteit met het behandelen van kinderen, en werkt ook als docent kindertandheelkunde op het academisch centrum tandheelkunde in Amsterdam. Zij geeft hier les aan studenten tandheelkunde en mondzorgkunde.

Kathelijne is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

Mariska van As, mondhygiëniste

Mariska is in 2002 afgestudeerd aan de Hogeschool Holland (ACTA) te Amsterdam.
Direct na haar afstuderen is zij gestart in zowel een vrijgevestigde mondhygiëne en algemene tandartspraktijk. Sinds 2020 werkt Mariska ook als docent bij opleidingsinstituut Edin. Hier doceert zij theoretische en praktijklessen aan tandartsassistentes. Mariska houdt haar eigen kennis bij door het volgen van webinars, kennistoetsen en congressen.

Mariska ziet in elke patiënt weer een nieuwe uitdaging om te werken naar ‘een gezonde mond’. Haar prioriteit is dat de patiënt zich veilig en vooral gehoord voelt en respecteert te allen tijde de wensen van haar patiënt.

Mariska is aanwezig op maandag en donderdag.

Chris de Bruijckere, mondhygiëniste

Chris behaalde in 2023 haar diploma mondzorgkunde aan de Hanze Hogeschool te Groningen. Tijdens haar afstuderen deed ze haar differentiatie parodontologie. Hier is de passie voor de parodontologie(ernstige tandvleesontstekingen) groter geworden.

Chris vindt het belangrijk dat de patiënt zich op zijn of haar gemak voelt, door goed te luisteren en te overleggen. Daarnaast vindt Chris het het allerleukste om samen met de patiënt te werken aan het verbeteren van de mondgezondheid.

Chris is lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM).

Chris is aanwezig op woensdagen.

Kiki Reus Tandarts assistente
Liesbeth Rob Preventie-assistente
Petra Janssen Tandarts assistente
Tila Ooms Paropreventie-assistente
Marit van Vlijmen Preventie-assistente
Daphne van Dam Preventie-assistente

Hoe kunnen wij u helpen?

Via de onderstaande knoppen kunt u zich als nieuwe patiënt inschrijven bij onze praktijk of direct een afspraak maken.